Baguje.COM

Kako da napravite lažan razgovor na Facebook zidu ?

Nisam siguran da će svi shvatiti o čemu je ovde reč odmah iz naslova, ali pokušaću da pojasnim. Postoji jedan sajt na kome možete da napravite lažnu kovnverzaciju tako da izgleda kao da se odigrala na nečijem Facebook zidu. Uostalom, pogledajte primer u slici ispod.

Kao što ste pretpostavili, ovo se nije dogodilo, niti će se dogoditi dok smo mi živi 🙂

U pitanju je upravo sajt Wall Machine koji vam omogućava da napravite svašta nešto na svom zidu lažno, od lažne statusne poruke i svih komentara na njoj, događaja, promene statusa veze, fotografije i lajka.

Sve što treba da uradite jeste da posetite sajt http://thewallmachine.com/, prijavite se sa svojim Facebook korisničkim imenom klikom na dugme “Login” i pustite mašti na volju.

Treba samo da kliknete na tekst ili ime (osnovno je Lorem Ipsum) i slobodno ga izmenite. Kod imena, kada počnete da kucate, automatski dobijate spisak svojih prijatelja, pa možete da se našalite sa njima kao što sam ja u prvoj slici. Ispod, imate 6 dugmića gde možete da dodajete još opcija, kao što sam pomenuo, prijateljstva, fotografije, lajkove događaje itd.

Kada završite sa kreiranjem lažnih poruka, samo kliknite na dugme “Save” i to je to, kasnije možete sliku poslati na svoj Facebook zid ili raditi šta god drugo želite sa njom.

Exit mobile version