Baguje.COM

Kako da napravite Google+ stranicu za svoj blog/sajt/firmu ?

Google je noćas omogućio kreiranje Google+ stranica za vaš sajt, blog, firmu, proizvod itd. Dakle, ne morate biti osoba, nego je dovoljno samo da budete već registrovani na Google+ kako bi bili u mogućnosti napraviti stranicu. Korak po korak to izgleda ovako:

  1. Učitajte Google+ i prijavite se,
  2. Učitajte sledeći link za kreiranje stranica https://plus.google.com/pages/create
  3. Sada izaberite kategoriju za šta pravite stranicu (verovatno želite product/band ili other kao što sam ja izabrao) i kliknite dugme “Continue
  4. Zatim sačekajte da se stranica kreira.
  5. Odmah posle, popunite podatke o svojoj stranici, tagline je kratak opis stranice u jednoj rečenici koji će se naći odmah ispod imena vaše stranice. Takođe, dodajte i logo kako bi ljudi bolje prepoznali vašu stranicu i kliknite na dugme “Continue”.
  6. Na sledećem koraku vam daje mogućnost da šerujete da ste upravo napravili stranicu, to možete da uradite ali i ne morate još dok ne završite sve. Odmah dole na stranici kliknite na dugme “Finish” odakle ćete biti odvedeni na novu stranicu koja će izgledati otprilike ovako:
  7. To bi ukratko bilo to, sada vam ostaje da počnete da pišete na svom zidu, da linkujete vaš sajt sa vašom g+ stranicom i da počnete da dodajete prijatelje u svoje nove krugove.
Pogledajte video klip ispod koji ukratko opisuje šta su G+ stranice i sve ovo o čemu sam pričao.
Sve u svemu, još jedan odličan način da promovišete vaš sajt/blog ili proizvod.

Ukoliko želite da pratite Baguje.COM sajt na Google+, kliknite na sliku ispod, ili učitajte ovu stranicu https://plus.google.com/101126327357821858714

Exit mobile version