Baguje.COM

Da li ste dobili novi Gmail?

Dok uživate u novom, osveženom i skroz cool odelu sajta Baguje, velike promene zadesile su i Gmail.

Tako je mnogim korisnicima (među kojima sam i ja) ponuđena nova verzija Gmail-a. Nakon jučerašnjeg novog odela Google Reader-a, koji je podigao puno prašine i par peticija, u istom “Google+ stilu” dolazi nam i Gmail.

Za one koji nisu upućeni, Google sada menja dizajn svojih najpopularnijih servisa, i prilagođava ih dizajnu svoje društvene mreže Google+, na koju uporno pokušava da nas navuče.

Sredinom prošlog meseca pojavio se prvi video sa prikazom novog izgleda Gmail-a. Znak da možete da koristite novi, osveženi Gmail je kada vam se u donjem desnom uglu ekrana pojavi obaveštenje o mogućnosti prelaska na novi interfejs. Ukoliko ne vidite, probajte da refresh-ujete stranicu i onda se možda pojavi.

Iz ugla nekoga ko je isprobao novi Gmail, rećiću samo da je jako prijatan i opušten, da ćete se kroz par minuta naviknuti na novi interfejs i odmah uočiti njegove prednosti.

Ostavljamo vas da sami istražujete, svoje utiske možete napisati u komentaru, a ipak pre svega predlažemo da pogledate video prikaz u nastavku…

Exit mobile version