Baguje.COM

Motorola predstavila Droid RAZR najtanji mobilni telefon

Motorola je upravo objavila Droid RAZR telefon o kome se toliko pričalo. Telefon je debljine samo 7.1 mm, dakle, trenutno najtanji mobilni telefon na svetu.

Ceo telefon je napravljen od kevlara kako bi poboljšao kvalitet, a takođe je i vodo nepropustljiv a ne pušta ni prašinu. Predni deo telefona krasi 4,3 inčni Gorilla glass Super-AMOLED displez sa qHD rezolucijom 640×960. Telefon pokreće OMAP4430 1,2 GHz dual code procesor i dolazi uz 1GB RAM memorije.

Ovaj veoma tanak mobilni telefon radi sa Android 2.3 operativnim sistemom i dolazi uz neke aplikacije koje su tipične za Motorolu kao što su Smart Actions.

Telefon dolazi uz MotoCast, što je cloud servis sličan nedavno objavljenom iCloudu Apple kompanije. Ovo dozvoljava korisnicima da pošalju svoje slike, klipove, filmove i muziku na računar i obratno.

Što se tiče spajanja telefona i tih stvarčica, u njemu postoje mini-HDMI port, Wi-Fi, Bluetooth i GPS sa A-GPS-om. Telefon takođe sadrži klasične senzore koje možemo sada već pronaći u skoro svakom novom pametnom telefonu. Sve ovo pokreće moćna baterija od 1800mAh.

Exit mobile version