Baguje.COM

Nije vam dovoljan jedan desktop? Evo rešenja…

Softver koji ću vam predstaviti je vrlo koristan i pogodan za korisnike koji odjednom rade više stvari na računaru i pomoći će oko reorganizovanja desktopa/desktopova, samim tim i poslova i aplikacija koji su vam u datom momentu potrebni ili ih želite koristiti i to sve prilagodjeno vašem ukusu, potrebama jer svaki virtualni monitor – desktop je nezavistan od prethodnog/sledećeg i time ste dobili i proširili vaš desktop u više njih. Praktično, zar ne?

Program vam dozvoljava kreiranje do maksimum 20 virtuelnih monitora. Recimo na prvom monitoru vam je desktop podešen za slušanje muzike, drugi za surfovanje po internetu, dok u trećem želite da radite i imate pristup, na primer, softveru kojim obavljate posao, a četvrti monitor može da vam posluži za ubijanje vremena igricama…

Naravno, kako ćete vi podesiti program i koliko virtuelnih monitora vam treba, uveliko zavisi od vaših potreba i mašte. Svaki monitor ima svoja podešavanja, pojavu, konfiguraciju, desktop za sebe, ponavljam – kako vi odredite.

Program se zove Dexpot v1.5.12 i možete ga besplatno preuzeti ovde.
Operativni sistemi koji ga podržavaju: Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / Windows7 / XP64 / Vista64 / Windows7 64



Exit mobile version