Baguje.COM

Najnoviji ‘Codec’-i za WIN 7

Predstaviću vam najsvežiji paket svih potrebnih “codec”-a za Windows 7, potrebnih za reprodukciju videa/zvuka raznih formata na vašem računaru.

Paket možete besplatno skinuti ovde – Windows 7 Codecs 3.0.3.

U njemu ne dobijate plejer, softver/program za puštanje videa, već ćete ovom instalacijom, postojeće ili buduće programe za reprodukciju videa i zvuka na vašem sistemu, nadograditi najnovijim kodecima potrebnim za puštanje velike varijacije video formata koje danas postoje. Imaćete brigu manje u slučaju da želite odgledati neki klip koji ranije možda niste mogli ili ste imali problema sa njegovom reprodukcijom.
Naravno, samom instalacijom ovih kodeka, ne garantuje se da će apsolutno sve fajlove vaš plejer pokrenuti, jer zavisi i kakve su performanse vašeg plejera koji koristite i njegova ograničenja. Ali ako koristite 2 ili više programa za reprodukciju videa, ne bi trebali imati problema, uvek možete isti video probati pustiti u drugom plejeru dok ne budete zadovoljni.

Instalacija je prilicno jednostavna i nude vam se mogucnosti da neke delove softvera ne instalirate ukoliko ste sigurni da vam nisu potrebni, ali i nakon instalacije vam je ta opcija isključivanja-uključivanja delova softvera dostupna. Preporučujem potpunu instalaciju jer kasnije možete po volji upravljati kodecima. Nadogradjuje se i onlajn puštanja videa iz vašeg plejera (koji ima tu mogućnost, naravno), a ažurira se i vaš veb brauzer – Internet Explorer, Firefox, Opera, Safari, Chrome…



Exit mobile version