Baguje.COM

Mango konačno dostupan

Korisnicima operativnog sistema Windows Phone Microsoft je počeo da šalje najveću nadogradnju do sada.

Ova nadogradnja popularno nazvana Mango krenula je prema korisnicima tako da će ga tokom nekoliko narednih nedelja dobiti svi – bez obzira koji telefon imaju i kada je kupljen.

Da bi stvar bila još bolja, nova verzija operativnog sistema nije samo opremljana mnoštvom novih mogućnosti, već je puno brža na istom hardveru.
Od najznačajnijih novosti napomenućemo integraciju s Twitterom i LinkedInom, WiFi hotspot (samo ukoliko operateri odluče da ga učine dostupnim), novi znatno brži IE9 koji podržava HTML5 i još drugih novosti.

Iz kompanije navode da ovog puta ne bi trebalo da bude problema s pojedinim modelima kao što je to bio slučaj u prošlim nadogradnjama.

Dobre vesti tiču se i developera – iako je prvobitno bilo najavljeno da će morati da urade downgrade svojih razvojnih verzija Manga, danas je objavljeno da će se čak i bete automatski nadograditi na finalnu verziju.

Pored update-a, Microsoft je pustio i web verziju svog Marketplace-a. Tamo možete odmah da kupite potrebne aplikacije i one će se automatski pojaviti na vašem telefonu.

Exit mobile version