Baguje.COM

Kako da popravite pokvarene .zip arhive ?

Da li vam se nekada desilo da nakon preuzimanja neke .zip arhive ne možete da je otpakujete jer dobijete grešku da je ista pokvarena, tj. nije dobro zapakovana ? Greška može izgledati recimo ovako:

The zip file has corrupted or some file is missing

Ovo se najčešće dešava da prilikom preuzimanja dođe do nekih problema, pa se fajl ne preuzme u potpunosti i kako treba. Ređe, može biti problem i u samom arhiviranu, ukoliko nije završeno do kraja i sl.

Ukoliko želite neki fajl koji vam je jako bitan a koji se nalazi unutar ovakve arhive, to možete uraditi forsiranom popravkom tog datog fajla.

Zip2Fix je besplatna alatka koja je namenjena da vam vrati fajlove iz pokvarene arhive. Nudi vam efektivno rešenje koje će vam sigurno u nekim situacijama pomoći.

Pre nego što počnete da koristite program, moram da napomenem da on nije svemoguć, i da ne popravlja sve arhive 100%, ali ćete sigurno uspeti neke fajlove da izvučete iz pokvarenih arhiva. Recimo, ukoliko ste skinuli ceo film zapakovan u arhivu koja je pokvarena, veoma je mala mogućnost da ćete uspešno izvući kompletan fajl tog filma, ali pak, ukoliko ste skinuli album pesama, vrlo je verovatno da ćete povratiti dobar deo pesama iz takve arhive.

Kao što rekoh, program je besplatan i možete da ga preuzmete na adresi http://leelusoft.blogspot.com/2011/06/zip2fix-10.html

Exit mobile version