Baguje.COM

HTC Sensation XE

HTC je predstavio najnovijeg člana porodice Sensation model Sensation XE.

HTC je nedavno postao većinski vlasnik kompanije Beats Electronics, a juče je premijerno prikazao uređaj koji koristi Beats tehnologiju. BeatsAudio doživljaj je zapravo kombinacija softvera i hardvera koja slušaocima omogućuje uživanje u muzici u onom smislu kakvo su je zamislili umetnici.

Kada se koristi s ekskluzivnim Beats by Dr. Dre slušalicama, handset se automatski prebacuje na Beats by Dr. Dre sound profil i donosi audio snimke posebno ugođene za slušalice.

Ekskluzivne Beats by Dr. Dre slušalice koje dolaze u paketu s daljinskim upravljačem omogućuju da zaustavite, prebacite ili puštate pesme , kao i da preuzmete odnosno zaustavite poziv, čak i kada vam je telefon u džepu.

“Zvuk je presudan dio mobilnog doživljaja svakog potrošača i mi stalno pomičemo granice kako bismo, ne samo obuhvatili poboljšavanje glasa, nego i muzike, filmova i igrica. HTC Sensation XE nudi neverovatan doživljaj koji pokazuje našu predanost da stavimo potrošače u centar njihovog mobilnog sveta,“ rekao je Jason Mackenzie, predsednik globalne prodaje i marketinga, HTC Korporacije.

Specifikacije na Sensation XE ostaju slične izvornom Sensation modelu. Dimenzije uređaja iznose 126.1 x 65.4 x 11.3 mm, a teži 151 gram.  Operativni sistem je Android Gingerbread. HTC Sensation XE sadrži dvojezgreni procesor 8260 Snapdragon radne frekfencije 1,5 GHz. Tu su još i 4,3-inčni QHD displej 540 x 960 piksela, 768MB RAM-a i kamera od osam megapiksela koja  može da snima 1080p video. Pored toga ima i Wi-Fi b/g /n, Bluetooth 3.0, GPS sa A-GPSom i mnoštvom senzora.

HTC Sensation XE još uvek nije dostupan na tržištu, a trebalo bi da se pojavi krajem septembra. Cena još uvek nije definisana.

Exit mobile version