Baguje.COM

Chrome ekstenzija/aplikacija – Unofficial Chrome Apps

Predstaviću vam jedan veoma koristan dodatak vašem Chrome brauseru – Unofficial Chrome Apps.
Radi se o, nazovimo, sajtu unutar Chrome ekstenzija/aplikacija. Naleteo sam na ovaj dodatak pre nekoliko dana i poželeo sam da podelim s vama moj “pronalazak”.
Potrebno je da odete na ovaj link i u pretraživač u gornjem desnom uglu upišete Unofficial Apps (ili direktno ovde). Sada kliknite na ikonicu koja izgleda ovako:
Kliknite na ikonicu i pojaviće vam se dugme “Add to Chrome” – kliknite i tu opciju, naravno i potvrdite instalaciju.
Unofficial Chrome Apps vam se ne nalazi u opcijama “Extensions”, već ćete ga naći u aplikacijama. Potrebno je da otvorite nov, prazan prozor i dole kliknete na opciju “Apps”, kao sto je prikazano na ovoj slici i zatim na ikonicu Unofficial Apps:

I ovim ste završili instalaciju aplikacije Unofficial Apps u vaš Chrome brauser! Jednostavno! A šta ste dobili instalacijom, proverite sami – bićete prijatno iznenadjeni. U sklopu ove aplikacije imaćete mnoštvo novih i interesantnih mogućnosti, kao na primer mnogo igrica, dodataka za Chrome, pa čak i online televizije, serija, filmova (da biste ove dodatke koristili, morate malo da eksperimentišete dok ne uspete pokrenuti film/seriju/TV stanicu koju želite, ali nije teško, verujte mi na reč).

I… to bi bilo to. Uživajte u ovoj odličnoj i korisnoj aplikaciji!

Inače, dodatak je napravljen za sajt http://www.chrome-apps.info/ pa možete i direktno sa tog sajta da instalirate dodatke (isključivo Google Chrome)

Exit mobile version