Baguje.COM

Samsung predstavio servis za dopisivanje ChatON

Samsung je ranije danas predstavio svoj novi mobilni servis za dopisivanje pod nazivom ChatON koji bi uskoro trebao biti dostupan na BadaOS i Android operativnim sistemima.

Servis će, kada bude dostupan biti pokrenut u preko 120 država i na preko 62 jezika što ga čini pravim globalnim komunikacionim servisom. ChatON će sadržati grupno dopisivanje kao i dopisivanje 1:1 i dozvoljavaće vam deljenje tekstualnih i multimedijalnih fajlova zajedno sa lokacijama, kalendarima i kontaktima.

Ovaj servis će takođe omogućavati kreiranje animiranih kartica sa muzikom i slikama koje možete slati vašim prijateljima (slično kao MMS). Svaki korisnik će imati svoj ChatON profil koji će biti rangiran po tome koliko često se dopisujete sa prijateljima. A najbolje od svega ovoga je što će sve ovo biti u potpunosti besplatno.

Samsung planira da zvanično prikaže aplikaciju na IFA u Berlinu od 2. do 7. septembra nakon čega bi mogli i da je probate.

Primer kako to sve izgleda stvarno možete da pogledate u video klipu ispod.

UPDATE: Aplikacija je postavljena na Market, možete da je instalirate sa adrese https://market.android.com/details?id=com.sec.chaton&rdid=com.sec.chaton&rdot=1&pli=1

Exit mobile version