Baguje.COM

Igrajte Flash igrice na Internetu besplatno

Od pojave prvih konzola za igranje igrica, kasnije i računara, kompanije su se utrkivale koja će napraviti bolju i kvalitetniju video igru. Vremenom, kako se tehnologija razvijala, tako su igre postajale sve kvalitetnije, samim tim su bile i zahtevnije po pitanju “snage” računara. Danas, kada se pojavi bar jedna dnevno ovakvih igrica verovatno ima i onih koji bi odigrali i neku prostiju i jednostavniju igricu kao što su igrice koje su izrađene u programu Adobe Flash.

Na Internetu postoje veliki broj sajtova sa ovakvih igrica, neki od sajtova su:

Meni koji sam jedan od ljubitelja ovakvih igrica naišao sam na jedan sajt koji se izdvojio od ostalih, po meni jedan od boljih.

Na sajtu se svakog dana od ponedeljka do pstka postavljaju po 10 novih igrica, tako da svakih sedam dana dobijate 50 novih igrica a mesečno 200. Trenutno na sajtu ima preko 17000 igrica koje su podeljene u preko 30 kategorija. Koliko je ovaj sajt posećen govori i podatak da do sada ovaj ima preko 163 miliona poseta.

Sajt o kome sam vam pisao u poslednje tri rečenice je  http://www.gamesforwork.com posetite ga i uverite se i sami. Ako želite preuzeti neku od igrica pročitajte uputstvo za preuzimanje flash igrica u postu koji sam pisao ranije.

Exit mobile version