Baguje.COM

5 najboljih dodataka za Google Chrome

Google Chrome se pokazao kao brz i stabilan web browser. Iako je Firefox kralj što se dodataka tiče, oni na Chrome-u nisu za baciti, čak naprotiv.

Neki će vam se sigurno svideti, a najbolje je što su svi apsolutno besplatni. Instalirajte, pa ukooliko vam se ne svidi, vrlo lako možete ukloniti.

Evo 5 najboljih i u širokoj upotrebi koriščenih dodataka za Google Chrome.

1. TweetDeck

TweetDeck je savršen lični dodatak koji vas povezuje sa vašim prijateljima na Twitter-u, Facebook-u, Foursquare-u i Google Buzz-u. Izuzetno je pregledan sa hladnim i jasnim korisničkim interfejsom. Bilo da ste početnik, ili geek, TweetDeck će vam omogućiti da lako postanete gospodar svog života na mreži.

Dodajte TweetDeck u Chrome

2. Angry Birds

Poznate “ljute ptičice” su prilično popularne poslednjih nekoliko meseci sa povećanjem broja preuzimanja u Chrome web store-u. Nju igra više od milion igrača, a treba napomenti i da je to najpopularnija igrica na smartphoneovima. U njoj možete uživati u prozoru pregledača, ili u režimu rada van mreže.

Dodajte Angry Birds u Chrome

3. Evernote

Evernote je nagrađivani servis koji pretvara svaki računar i telefon u “produženi mozak”. Koristite ga da sačuvate svoje ideje, iskustva i inspiracije, a onda im lako možete pristupiti u bilo koje vreme sa bilo kog mesta.

Dodajte Evernote u Chrome

4. Springpad

Springpad je aplikacija koja omogućava da brzo i lako pravite beleške i sačuvate sve što želite da zapamtite – od zadataka i lista za proizvode, mesta, filmove, recepte i još mnogo toga. Sve što ste sačuvali automatski organizuje i poboljšava sa korisnim informacijama za trenutni pristup sa Interneta ili telefona.

Dodajte Springpad u Chrome

5. Aviary Image Editor

Neverovatno koristan i zabavan editor slika baziran na webu koji može može da koristi svako ko želi da retušira fotografije ili pak manipuliše njima. Omogućava osnovnu obradu slika, ali i manipulisanje kompleksnim efektima. Zanimljivo je da Aviary Image Editor donosi ključne funkcije koje su dostupne u moćnim desktop klijentima u vašem pregledaču. Izrazite vašu kreativnost kroz Aviary Image Editor.

Dodajte Aviary Image Editor u Chrome

Exit mobile version