Baguje.COM

iOS Igrica: Monster Hunter Dynamic Hunting

Monster Hunter Dynamic Hunting najnovija Hack n Slash igrica poznatog japanskog proizvođača Capcom. Monster Hunter serijal je neverovatno popularan u Japanu. Do te mere da kad izadje nov nastavak igrice ljudi širom Japana uzimaju slobodan dan samo da bi ga kupili što pre i isprobali ga na svojim konzolama.

Igrica poseduje veoma interesantne aspekte i grafički je dosta dobro odrađena. Iako nije u potpunosti RPG (ne poseduje levelovanje) možete da ubijate, lootujete, i craftujete iteme. Dinamika igre je veoma dobro odrađena i pruža non stop akciju za sve vas adrenaline junkies. Igrica je ublažena verzija sa konzole i prilagođena iPhone touch ekranu tako da nije baš isti osećaj igrati je kao na konzoli. Komande su slične igricama poput Fruit Ninja ali nisu ni blizu toliko precizne.

Ukoliko vas interesuje Multiplayer mode Monster Hunter Dynamic Hunting podržava Game Center i čak i Co-op mod tako da možete igrati sa vašim prijateljima u isto vreme ukoliko želite.

Igrica zahteva iOS 4.1 tako da je nećete moći igrati na iPhone 2g. Cena joj je malo paprena (čitavih $4.99) ali ukoliko sačekate malo možda će doći do sniženja cene ili neke akcije. Sve u svemu ukoliko ste fan ovakvih igrica toplo bismo vam je preporučili da probate. Javite nam ako je zarazna.

Exit mobile version