Baguje.COM

[iOS] Cyclemeter – Vožnja bicikle nikad nije bila interesantnija

Svetska ekonomska kriza i rast cene nafte na svetskom tržištu je naterala mnoge, naročito u Srbiji, da traže alternativne načine svakodnevnog prevoza. Jedan od sve popularnijih naročito u ovim prolećnim i letnjim mesecima jeste vožnja biciklom. Ali znamo svi da kad se uputimo na neki duži put ponekad zna biti veoma dosadno i zamarajuće. Na svu sreću firma Abvio je izašla sa jednom veoma interesantnom aplikacijom za iOS. Radi se o Cyclemeter-u, programom koji će vam svaku sledeću vožnju učiniti interesantnijom.

Cyclemeter je All in one aplikacija za vožnju biciklom. Prepuna je mogućnosti uz pomoć kojih ćete moći da pratite vaše vožnje, gledate statistike, pratite potrošnju kalorija i još mnogo toga. Neke od interesantnih opcija ove izvanredne aplikacije su:

Aplikacija je dostupna za iPhone 3G, 3GS, i 4, jedino nije za iPhone 2G ali postoji caka ukoliko imate Externi GPS Bluetooth uređaj moguće je povezati iPhone 2G sa njim i da imate GPS signal. Ali o tome drugom prilikom.

Aplikacija košta $4.99 što nije toliko mala cena ali po meni nudi veoma mnogo mogućnosti tako da je vredi uzeti.

Link ka iTunes-u : [button type=download color=gray size=normal url=http://itunes.apple.com/us/app/cyclemeter-gps-bike-computer/id330595774?mt=8] Cyclemeter [/button]

Exit mobile version