Baguje.COM

CCleaner i čišćenje ostataka dodatnih programa

Svi verovatno znate za CCleaner, program o kome smo pisali u nekoliko navrata. On ima mogućnost čišćenja ostataka od mnogih standardnih Windows programa, svi ti ostaci se nagomilavaju i zauzimaju mesto na našem računaru. U video uputstvu koje je postavila naša autorka Sneža, možete da se upoznate sa CCleanerom za svega nekoliko minuta.

Sada želim da vam predstavim dodatak ovom programu koji dodaje preko 500 novih programa i opcija čišćenja. U pitanju je dodatak CCEnhancer uz pomoć koga CCleaner može da očisti, kao što rekoh, 500 dodatnih programa.

Sve što treba da uradite jeste da imate instaliran CCleaner, da preuzmete pomenudi dodatak sa adrese http://thewebatom.net/software/ccenhancer/download/, pokrenete ga, kliknete “Download Latest” čime preuzzimate bazu podataka dodatnih programa za čišćenje, i nakon preuzimanja ponovo pokrenete CCleaner i odaberete dodatne programe koje želite da očistite.

Mala napomena: Svih 500 dodatnih programa nećete videti na spisku jer sam siguran da ih sve nemate instalirane. Dakle, vide se samo oni programi koje ste nakada, ili koje trenutno imate instalirane .

Exit mobile version