Baguje.COM

[mt:s] Jeftiniji internet

Sve korisnike mt:s mobilnog interneta, odnosno korisnike Surf paketa, Prepaid i Control mobilnog Net-a, od 1. maja 2011. očekuje osvežena ponuda sa nizom povoljnosti.

Novinu u ponudi postpaid mobilnog interneta predstavlja uvođenje Surf Start paketa. Mesečna pretplata za novi Surf Start iznosi 400 dinara i uključuje 300 SMS poruka i 2 GB za prenos podataka.

U mesečnu pretplatu, koja je povoljnija za sve Surf pakete, sada je uključena i znatno veća količina GB za prenos podataka, kao i SMS poruke, i to:

Surf Light (dupla količina od 6 GB + 600 SMS),

Surf Easy (umesto 6 GB, sada 10 GB + 1000 SMS),

Surf Classic (umesto 15GB, sada 20 GB + 2.000 SMS) i

Surf Pro (umesto 30 GB, sada 40 GB + 4.000 SMS).

Nakon potrošenih GB uključenih u pretplatu, cena za 1 MB za prenos podataka sada  je samo 1 dinar i ova cena je jedinstvena je za sve Surf pakete.

Učinite Vašu komunikaciju bržom i jednostavnijom i budite u vezi sa celim svetom! Izaberite bilo koji Surf paket uz modem po ceni od samo 1 dinar* i čak prve tri mesečne pretplate iznosiće samo po 1 dinar*, uz ugovornu obavezu na 24 meseca.

Ukoliko se odlučite za neki od ovih paketa uz ugovornu obavezu na 12 meseci, dobijate ovaj modem za 1 dinar*, a i pretplatu za odabrani paket za prvi mesec plaćaćete, takođe, samo 1 dinar*.

* Cene su navedene sa svim pripadajućim porezima.

Novine koje se odnose na Control mobilni Net (Paket 1, sada pod nazivom Paket S i Paket 3, sada Paket M) obuhvataju sledeće povoljnosti:

Paket S (tri puta veća količina od 3GB u okviru pretplate),

Paket M (dva puta veća količina od 6 GB u okviru mesečne pretplate).

Nakon potrošenih GB i SMS poruka uključenih u pretplatu, korisnike oba paketa očekuje i niža cena od samo 2 dinara za 1 MB za prenos podataka i cena SMS poruke od 2,50 dinara.

I korisnike Prepaid mobilnog Net-a od 1. maja očekuje jeftinije surfovanje po internetu.  Cena 1 MB za prenos podataka umesto 5,90 dinara je 2 dinara, a SMS poruke korisnici mogu slati po ceni od 2,50 dinara.

Data plus prepaid dopuna, koja korisnicima Prepaid mobilnog Net-a i Control mobilni Net paketa omogućava da surfuju po još povoljnijim cenama je, takođe, od 1. maja osvežena. Sada su u ponudi količine od 250 MB, 1GB i 2 GB. Količinu od 250 MB možete kupiti po duplo nižoj ceni od 250 dinara, dok je količina od 1 GB samo 700 dinara, a za 2 GB umesto 1.500 izdvojićete 1.200 dinara.

Ako iskoristite priliku i do kraja ove godine povežete Vaš laptop ili deskotop računar sa USB modemom koji sadrži mt:s data SIM karticu, dobićete pouzdan i brz Internet gde god i kad god to poželite.

Promocija traje do 31. decembra ili dok traju zalihe modema. Telekom Srbija zadržava pravo na izmenu uslova promocije.

Exit mobile version