Baguje.COM

Grupišite programe u Windows 7

Ukoliko koristite laptop verovatno znate koliko je prostor tada dragocen. Pretraživači to znaju, zna i Mikrosoft. Međutim, danas nije reč ni o pretraživačima ni o Microsoftu, već je reč o aplikaciji koja Vam može pomoći u organizaciji Vašeg super taskbar-a. Od kreatora programa Fences dolazi nam nova aplikacija zvana Bins.

Bins je organizator windows-ovog super taskbar-a, koji Vam pomaže da grupišete prilepljene ikone obavezujući ih u jedan zajednički manji paket. Na taj način omogućuje korisnicima da lociraju zajedno povezane stavke, tako da lako mogu da identifikuju i pokrenu programe koji pripadaju istoj grupi.

Da bi ste grupisali ikone potrebno je da prvu ikonu prevučete preko druge, gde treba da dobijete nesto slično prikazano na slici. Mana koju postoji kod ove aplikacije što radi samo ukoliko je uključeno da Vam se prikazuju velike ikone kao i limit od 4 ikone po grupi.

Bins se nalazi u sistemaskoj paleti, odakle možete pristupiti opcijama kako bi ste dodatno konfigurisali Aero Peek i postavke vezane za taskbar.

Aplikaciju možete skinuti sa odrese prikazanu na kraju ovog teksta.

Kako Vam se sviđa aplikacija? Da li Vam je pomogao oko organizacije Vaših ikona u taskbaru? Recite nam u komentarima

Download Bins

Exit mobile version