Baguje.COM

Microsoft Office 365: Spreman za rad, kada i Vi

Microsoft je najavio javno beta izdanje Microsoft Office 365, koje predstavlja sledeću produktivnu uslugu Microsofta, kako za korporacije i velika preduzeća, tako i za mala i srednja preduzeća. Office 365 je nedavno predstavljen u ograničenom beta izdanju, povezujući zajedno Microsoft Office, Sharepoint Online, Exchange Online i Lync Online u formi tzv. računarstva u oblaku.

Javna beta verzija omogućava milionima ljudi da prvi put isprobaju Office 365 u ukupno 38 zemalja i na čak 17 jezika.

Predstavljanje Office 365 je planirano na svetskom nivou kasnije tokom godine. Već danas možete obezbediti svoje mesto sa Office 365 javnom beta verzijom i naučiti više o toj usluzi na sajtu http://www.Office365.com, kao i pratiti Office 365 na Twiter-u (@Office365), Facebook-u (Office 365), i Office 365 blogu, u cilju dobijanja najnovijih informacija.

Sve informacije klijenti mogu naći i na sajtu Office 365 Marketplace, koji omogućava klijentima da najednostavan način pronađu aplikacije i usluge kada žele da prošire i prilagode Office 365 svojim potrebama. Matketplace sada funkcioniše sa preko 100 aplikacija i 400 profesionalnih usluga.

Exit mobile version