Baguje.COM

[mt:s] Listing za prepaid korisnike

Od sada prepaid korisnici i korisnici mt:s kontrole troškova mogu, na sajtu mt:s-a, pristupiti listingu sa detaljnom specifikacijom ostvarenog saobraćaja.

Putem usluge Moj listing svi mt:s korisnici mogu jednostavno i lako pogledati specifikaciju ostvarenog saobraćaja. Dovoljno je da u označeno polje unesete svoj broja telefona i kliknete na taster Pošalji šifru. Nakon toga dobićete SMS poruku sa šifrom za pristup listingu.

Ukoliko ste prepaid korisnik ili korisnik mt:s kontrole troškova ovde možete pogledati specifikaciju ostvarenog saobraćaja u tekućem i prethodna dva meseca, a ukoliko ste postpaid korisnik, kao i do sada, omogućen vam je uvid u specifikaciju saobraćaja za prethodna 3 meseca.

Pregled listiga možete organizovati prema svojim potrebama, a ukoliko želite, listing možete da odštampate ili sačuvate na svom računaru.

Podaci u listingu su organizovani prema datumu i vremenu početka poziva, trajanju obavljenog saobraćaja, pozvanom broju, vrsti saobraćaja, kao i prema potrošenom iznosu.

Ukoliko ste saobraćaj obavljali u roamingu, moći ćete da vidite u kojoj državi i kog operatora ste odabrali. Tako organizovan listing, ukoliko želite, možete da odštampate ili da ga prenesete na svoj računar.

Napomena: Listing za postpaid korisnike za prethodni mesec je dostupan najranije desetog dana u tekućem mesecu. Može se dogoditi da korisnici tarifnog profila mt:s kontrola troškova i prepaid korisnici saobraćaj ostvaren u poslednjih 90 minuta pre upita, ne mogu da vide u specifikaciji saobraćaja za tekući mesec.

Exit mobile version