Baguje.COM

Grand pripejd mobilni paketi

Pričaj, igraj i osvoji!

Grand pripejd paket predstavlja jedinstvenu ponudu na domaćem tržištu, paket sa tri pripejd kartice čiji se međusobni pozivi tarifiraju po neverovatnoj ceni od 1 dinar po minuti (PDV uračunat)! Ova pogodnosti na raspolaganju vam je odmah po kupovini paketa, trajno i bezuslovno. Na svakoj kartici dobijate po 30 dinara inicijalnog kredita.

Ali, to nije sve! Svaka dopuna u okviru Grand pripejda u vrednosti od 300 ili više dinara učestvuje u velikoj nagradnoj igri, sa vrednim nagradama koje se izvlače svake nedelje u emisijama Zvezde Granda! Spiskovi dobitnika objavljivaće se na ovom sajtu, kao i u emisijama Grand produkcije na televiziji Pink.

Ni to nije sve! U Grand pripejd paketu očekuje vas i poklon iznenađenje – muzički CD sa najvećim hitovima omiljenih izvođača Grand produkcije!

Povežite se brzo, jednostavno i povoljno sa članovima porodice, najboljim prijateljima i saradnicima. Iskoristite jedinstvenu mogućnost da uštedite na telefonskim računima razgovarajući po trajno niskoj ceni od samo 1 dinar po minutu, bez skrivenih troškova i nadoknada za uspostavu veze.

Cenovnik

Pripejd nikada nije bio ovako povoljan!

Cena minuta između 3 broja iz grupe
1 din
Cena minuta ka ostalim brojevima u nacionalnom saobraćaju
7 din
Cena uspostave poziva za pozive u grupi
0 din
Cena uspostave poziva za pozive u nacionalnoj mreži
7 din
Cena SMS poruke u nacionalnim mrežama
4 din

Tarifiranje se vrši zaokruživanjem na 60 sekundi
Cena Grand pripejd paketa sa 3 SIM kartice sa inicijalnim kreditom od 30 dinara i muzičkim diskom – 300 dinara

U navedene cene uračunat je PDV.

Exit mobile version