Baguje.COM

[Telekom] Završena Open IPTV promocija

Telekom Srbija objavila kraj jedne od najboljih promocija protekle godine. Najveći krivac je upravo HBO koji je povećao svoje cene više od 200% o čemu možete čitati na kraju ovog teksta.

Kraj promocije četiri paketa po ceni osnovnog

Open IPTV promocija u okviru koje su korisnici mogli da prate programske pakete Osnovni+HBO+Cinemax+Arena po ceni Osnovnog paketa završena je 31.decembra 2010. godine, s tim što su povoljnosti ove promocije korisnicima bile na raspolaganju i tokom novogodišnjih i božićnih praznika.

Ukoliko i dalje želite da pratite HBO i Cinemax kanale i uživate u sadržajima HBO on Demand ponude, potrebno je da se kroz Open IPTV meni Vašeg Set Top Box-a prijavite i do kraja februara 2011. godine možete da gledate TV kanale ova dva programska paketa po ceni od 0 dinara.

Od 1. marta 2011. godine mesečna pretplata za HBO paket iznosiće 472,00 dinara, a za Cinemax 295,00 dinara, a ukoliko aktivirate oba programska paketa, očekuje vas i popust na zbirnu cenu.

Kanale TV Arena Sport možete i dalje da pratite po ceni od 0 dinara uz Osnovni paket Open IPTV kanala do kraja 2011. godine.

– Iako u Telekomu ne spominju tačne razloge, njih saznajemo iz kompanije DIGI. Stare cene su bile do 10. januara i nakon toga su podignute, što najviše ide na štetu korisnika.

Obaveštavamo Vas da je ugovor između naše kompanije i kompanije HBO istekao 10.01.2011.

Na žalost, uslovi koji su nam ponuđeni za dalju saradnju trenutno nisu prihvatljivi za naše tržište, gde bi najveći finansijski pritisak bio upravo na Vama. Iznos koji očekuju da plaćate je daleko iznad onoga što ste do sada plaćali.

Ukoliko se uslovi promene, kanali HBO-a će ponovo biti deo naše ponude.

Usled novonastale situacije, za mesec Januar 2011. bićete oslobođeni iznosa koji je nosio HBO paket, kako za dodatni HBO paket, tako i za deo iznosa svih plus paketa.

Hvala na razumevanju

Exit mobile version