Baguje.COM

Quintessential Media Player – Audio Player

Reč je o pravom starosedeocu među programima koji puštaju audio datoteke a koji se prvi put pojavio pre 12 godina kao obični player audio CD-ova.

Međutim, tokom proteklih godina evoluirao je u punokrvni plejer koji bez problema može parirati i brojnim mnogo zvučnijim komercijalnim imenima.

Iako je trebalo dosta čekati na njegovo peto izdanje, moramo priznati da se to čekanje svakako isplatilo jer je Quintessential Media Player, ili QMP zaista zreo multimedijalni program kom se teško može pronaći koja zamerka.

Prijatnog izgleda, koji se može maksimalno prilagoditi zahvaljujući podršci za teme, koje nije potrebno posebno preuzimati sa Interneta, nego je to moguće instalirati direktno iz programa.

Prednost mu je i odlična podrška za pluginove kojih ima prava gomila, pa se njegove ionako velike mogućnosti mogu značajno proširiti. Kvalitet zvuka je odličan, a nudi i dodatne osobine kao što je ripovanje CD-a, konverziju u MP3 format, pristup CDDB-u, upravljanje muzičkom kolekcijom i još mnogo toga.

Možemo reći da QMP poseduje sve što bi jedan ozbiljan i pouzdan plejer trebao imati, a uz to je i potpuno besplatan. Dakle, ne razmišljajte dalje, kliknite na Download link i uživajte.

Aktuelnu verziju QMP-a možete preuzeti ovde: Download Quintessential Media Player ili sa zvanične stranice proizvođača.

Exit mobile version