Baguje.COM

FlashGet – Besplatan Download Manager

Ukoliko spadate u onu kategoriju korisnika koji svakodnevno preuzimaju razne sadržaje sa Interneta, preporučujem vam da instalirate dobar i pouzdan program za upravljanje downloada, a jedan od boljih je definitivno FlashGet.

Odličan i besplatan Download Manager

Flashget Download Manager nadgleda sva preuzimanja s neta, automatizuje kompletan proces od samog početka do kraja. Poseduje skoro pa sve osobine dobrog download managera.

Omogućava preuzimanje više datoteka kao batch proces,  kao i odgođeno preuzimanje, odnosno preuzimanje datoteka u određeno vreme. Ova funkcija može biti od koristi ukoliko preuzimate veliki broj datoteka, a uz to želite i surfovati netom bez smetnji i zagušenja protoka.

Ono što FlashGet čini posebnim alatom je brzina preuzimanja sadržaja. Datoteke možete podeliti u nekoliko manjih delova, i tako postići znatno veću brzinu downloada.

U testovima koje smo obavili, zaista smo stekli utisak da FlashGet definitivno brže preuzima datoteke nego uobičajeni i standardno integrisani download manageri u veb brauzerima, poput Internet Explorera i Firefoxa.

Jedna od naprednijih opcija, i ona koja je nas posebno obradovala je mogućnost skeniranja kompletne veb stranice za sadržajem koji se može preuzeti.

Nakon skeniranja, FlashGet Download Manager vam prikazuje sve datoteke koje je pronašao za skidanje, i ostavlja vam mogućnost odabira svih ili određenih datoteka za download. Flashget je kompatibilan sa Internet Explorerom, Firefoxom i Operom.

Sve u svemu možemo reći da Flashget poseduje dovoljno mogućnosti kako bi postao i vaš omiljeni download manager.


Osnovne informacije Programa:

Licenca Aplikacije:     Freeware
Operativni Sistem:     WinXP/Vista/7
Veličina Aplikacije:    6,00 MB

FlashGet Download Manager možete preuzeti ovde: Download FlashGet ili sa zvanične stranice proizvođača.

Exit mobile version