Baguje.COM

5 besplatnih programa za automatsku promenu pozadina

Iako pretpostavljam da znate da Windows 7 u sebi ima mogućnost da uključite direktorijum slika kao pozadinu, pa će se one smenjavati u određenom vremenskom intervalu, ja sada želim da vam predstavim 5 besplatnih programa koji isto ovo omogućuju, uz naravno, malo više mogućnosti i opcija. O jednom programu sam već i pisao, pa predlažem da pogledate i taj opis.

John’s Background Switcher

John’s Background Switcher je jedan od najboljih programa za automatsku promenu pozadina. Pored mogućnosti da izaberete pozadine iz direktorijuma na vašem računaru, imate mogućnost da pokazujete pozadine i sa nekih servisa sa Interneta. Recimo, Flickr, Picasa i Facebook. Kada podesite odakle želite vaše pozadine, ostaje vam samo da podesite u kom vremenskom intervalu želite da ih menjate.

Program možete preuzeti ovde.

BingRounder

Ovo je jedan od novijih programa koji se bave temom koju obrađujemo. Radi veoma specifično, tj. umesto da odaberete koje slike želite da menjate, program automatski uzima pozadine koje su postavljene na Bing pretraživač i postavlja ih za vašu pozadinu. Takođe, imate mogućnost da ove slike preuzmete i snimite ih u neki direktorijum na vašem računaru. Dakle, ako želite novu pozadinu svakog dana, a ne želite da se bakćete oko preuzimanja slika, ovo je pravi program za vas.

Program možete da preuzmete sa zvaničnog sajta BingRounder.

ScrollWall

ScrollWall ješ jedan besplatan program za automatsku promenu pozadina. Veoma jednstavan za upotrebu i sve što treba da uradite jeste da mu odredite odakle da uzima podazine. Možete da birate da li da vam se pozadine zamene kada se vaš računar upali ili u nekom vremenskom intervalu.

Program možete preuzeti ovde.

Webshots Desktop

Webshots Desktop vam omogućava da uz pomoć samo jednog klika skinete na hiljade slika koje posle možete koristiti kao pozadine. Program vam takođe omogućuje da od tih slika pravite i screensaver, ali i da koristite svoje slike ukoliko ih imate negde na računaru.

Program možete da preuzmete ovde (potrebna registracija, potpuno besplatno i brzo).

SE-DesktopConstructor

SE-DesktopConstructor nije samo program koji vam menja pozadine, već kontruktor pozadina. Odaberete koje elemente želite na vašoj pozadini i program će iz tako i napraviti. Ne vredi mnogo pričati, morate da ga probate da bi iskusili šta on to sve nudi. Dakle, od stvari koje možete dodati na vaš dekstop su kalendar, sat, deo za ikonice i još mnogo toga.

Program možete preuzeti ovde.

All these automatic wallpaper changer let you automatically change wallpaper and have a fresh new desktop wallpaper regularly. All these wallpaper changers are completely free.

Uživajte !

Exit mobile version