Baguje.COM

[Windows 7] Kako da promenite ikonice za zvuk, mrežu i wireless

Predstavili smo vam ranije nekoliko puta trikove uz pomoć kojih možete da menjate neke funkcije ili izgled Windows 7 operativnog sistema. Sada, još jedan program (istog programskog tima kao i u većini slučajeva ranije) koji će vam omogućiti da promenite standardne ikonice u sistemskom treyu. Ikonice koje su podložne promenama u ovom programu su ikonica za zvuk, akcioni centar, mrežu i wireless.

Program je mali, zove se Windows 7 Tray Icons Changer a upotreba je više nego jednostavna. Preuzmete program, otpakujete ga i kliknete na željenu ikonicu koju hoćete da promenite. Nakon klika, kliknite na dugme “Change”, pronađite na računaru zamensku ikonicu i nakon toga će se explorer restartovati a vi ćete videti novu ikonicu.

Mala napomena: Program morate pokrenuti kao administrator da bi funkcionisao. Takođe, nakon odabira i promene ikonica, Windows Explorer će se restarovati, što znači da će vam sve nestati na nekoliko sekundi i ponovo se pojaviti, tek tada ćete videti nove ikonice.

Dodatne ikonice možete da preuzmete na forumu programera na adresi door2windows.com (potrebna registracija) ili preko “ove” veze gde sam postavio sve ikonice pronađete na forumu (da se vi ne bi morali mučiti sa registracijom).

Takođe, za više ikonica (moraju biti .ico format) predlažem da koristite pretraživač ikonica na adresi www.iconfinder.com

Exit mobile version