Baguje.COM

Tarifni profili – Telekom Srbija

U ponudi Telekoma, u okviru Prepaid tarifnog sistema postoje 4 tarife: toki, tipi, kul i parti.

Prepaid tarifni sistem podrazumeva da se usluge plaćaju unapred, odnosno da morate dopuniti kredit.

Toki tarifa – pogodna je za one korisnike koji telefon najčešće koriste za obavljanje razgovora. U ovoj tarifi imate popust na duže razgovore u okviru mreže. O cenama u okviru ove tarfe možete pogledati OVDE.

Tipi tarifa – ova tarifa je pak pogodna za one kojima telefon služi za slanje poruka, oni u okviru ove tarife imaju popust za slanje poruka, a o cenama možete pročitati OVDE.

Kul tarifa – Ova tarifa je pogodna ukoliko vodite razgovore ka svim mrežama u Srbiji. Ima dosta povoljnu cenu za korišćenje Frends and Family usluge, gde možete izabrati tri broja sa kojima možete razgovarati za samo 2,00 din/min, a imate i besplatne poruke ka tim brojevima. Više o cenama OVDE.

Parti tarija – Ovaj tarifni profil vam pruža mogućnost da noću, vikendom i državnim praznicima jeftinije razgovarate u MTS mreži, sašljete SMS i surfujete. Više o cenama OVDE.

Promena tarifnog profila vrši se pozivom na broj 778. Prva promena je besplatna, dok se svaka sledeća naplaćuje 50.00 RSD + PDV + porez na upotrebu mobilnog telefona.

Exit mobile version