Baguje.COM

Stigao World of Warcraft: Cataclysm i već obara rekorde

Sećate li se da sam najavio izlazak igre World of Warcraft: Cataclysm pre nekih mesec dana ? Od tad, igrica je izašla i počela da obara rekorde. Čak 3,3 miliona (!) kopija ove igrice je prodato u prva 24 časa. Ovaj dodatak je oborio prethodni rekord, koga je postavio Wrath of Lich King (takođe dodatak za WOW) a koji je bio prodat u 2,4 miliona kopija u prvom danu.

7. decembra je igra, tj. dodatak pušten u prodaju na preko 10.000 lokacija u SAD, Kanadi, Meksiku, Argentini, Čileu, Rusiji, Evropi, jugoistočnoj Aziji, Australiji i Novom Zelandu i još u nekim državama od 9. decembra. Od tada, pojavilo se preko 12 miliona igrača u ovoj online igri.

Dodatak pored povećanja maksimalnog nivoa heroja na 85 nivo, i profesionalnog nivoa na 525 nivo donosi i dve nove rase (worgens i goblins), novu sekundarnu profesiju (archeology), nove zone (Hyjal, Vashj’ir, Uldum, Deepholm, i Twilight Highlands), nove instance (Blackrock Caverns, Grim Batol, Halls of Origination, Lost City of the Tol’vir, The Stonecore, Throne of the Tides, The Vortex Pinnacle) i četiri nova raida. Takođe, od sada ste u mogućnosti da preletite ceo svet, uključujući i starije površine.

Exit mobile version