Baguje.COM

Novi Skype, 5.0

Skype je sve popularniji program za komunikaciju na internetu. Sada je pred nama nova verzija Skype-a, verzija 5.

Kada instalirate novi Skype, prvo što ćete uočiti je sinhronizacija sa Facebook-om. Zahvaljujući tome, možete pratiti vesti i statuse vaših prijatelja sa FB na Skype-u. Takodje, FB news feed vam omogućava da dodajete prijatelje sa FB u Skype kontakt.

U novom Skype-u, mnogo je olakšana pretraga. Pružajući nove opcije pretrage i bolju preglednost, traženje osobe nije bilo nikada lakše.

Još jedna novina koja nam stiže uz novi Skype 5, jeste group video call. Do sada je video call bio moguć samo sa  jednom osobom. Sada, u group video call, možemo uključiti onoliko osoba koliko mi želimo, uz odličnu preglednost naših sagovornika.

Na žalost, group video call je namenjen za biznis korisnike Skype-a, tako da ne postoji free verzija, već mora da se plati korišćenje te usluge.  Ovde možete preuzeti novu verziju Skype-a, verziju 5, kao i isprobati novi group video call 30 dana, besplatno.

Još jedna novina u Skype-u je sinhronizacija sa Outlook-om, tako da sada možemo proveravati i čitati mailove u samom Skype-u. Takdoje, svoj Skype link možemo ubaciti u tekst korišćenjem Microsoft Word-a.

Novi skype dostupan je za Windows, Linux, Mac OS, kao iz za mobilne telefone.

Exit mobile version