Baguje.COM

Novi IPTV operater – ”IP Mreže Srbije D1”

Novi operater televizije preko Internet protokola (IPTV), kompanija ”IP Mreže Srbije D1” počinje danas sa radom, a u svojoj ponudi pored standardnih, ima i HD TV kanale, kao i 3D HD kanale po čemu je jedinstvena u svetu.

IPTV D1 nudi veliki broj domaćih i stranih kanala, televiziju visoke (HD) rezolucije, kao i 3D TV, dublji i realniji prikaz slike, RŠ dnevne novina, kao i Internet aplikacije i više od 1.000 Internet kanala, rekao je direktor kompanije Danijel Rokvić na konferenciji za novinare.

Prema njegovim rečima, program se na televizoru može pratiti uz pomoć specijalizovanog, motorolinog Set-top boksa, a ukoliko se gleda na računaru ili lap-topu potrebno je sa sajta kompanije skinuti plejer.

”U korak sa vremenom i naprednim tehnologijama, kompanija je razvila aplikaciju za mobilne telefone, sa Simbian i Android operativnim sistemima, Aj-fon i i-Ped, koja mogućava da se gledaju omiljeni TV kanali u realnom vremenu”, naveo je Rokvić i dodao da je IPTV-D1 dostupna na 2G i 3G mreži.

On je ukazao da je u toku izrada aplikacije koja će omogućiti da se IPTV prati preko igračkih konzola Soni plej stejšn 3 i Vaj-a (Wii).

Ukoliko neko poseduje novu generaciju LCD televizora, koji u sebi imaju ugradjen Internet modem, IPTV može da se prati bez Set-top boksa, rekao je Rokvić.
Rokvić je objasnio da je za to dovoljno povezati televizor na Internet i instalirati odgovarajuću IPTV-D1 aplikaciju.

Ovaj proizvod možete probati na 15 dana i to jednostavnom prijavom na sledećoj adresi.

Više o novom operateru možete naći na: http://ip-d1.com/

Evo jedan moj screenshot:

Exit mobile version