Baguje.COM

[mt:s] Promocija i novo poskupljenje u prepaidu

U susret novogodišnjim praznicima Telekom Srbija je pripremila novu promociju za svoje korisnike. U periodu od 13. decembra do 18. januara 2011. godine svi prepaid korisnici mogu opušteno da razgovaraju sa prijateljima iz mt:s mreže, jer će svaki drugi minut biti besplatan.

Uvodi se i novi tarifni profil pod nazivom Parti, na koji će automatski biti prebačeni svi korisnici dosadašnjeg 066 prepaid profila. Novi tarifni profil namenjen je korisnicima koji razgovaraju i šalju SMS poruke u noćnim satima, kao i onima koji surfuju internetom preko svog mobilnog uređaja. Radnim danom od 22h do 8h, vikendom i državnim praznicima cena minuta razgovora u okviru mt:s mreže je samo 0,90 dinara, koliko košta i slanje SMS poruke u domaćem saobraćaju, dok je cena za 100kB prenosa podataka svega 1 dinar. Ostale cene možeti videti u tabeli ispod teksta.

Od 13. decembra primenjivaće se i nove cene za pojedine usluge u prepaid tarifnim profilima Toki, Tipi i Kul. Više cene se odnose na slanje SMS poruka, kao i uspostavu veze.

Exit mobile version