Baguje.COM

[Google Chrome] Proširite Twitter preview sa 165 novih servisa !

Novi dan i dodatak za Google Chrome veb brauzer. Ovog puta, jedan odličan dodatak koji će vam proširiti mogućnosti Twittera. Naime, kada kliknete na twitteru na neki tweet koji sadrži u sebi adresu do Youtube klipa, taj klip se strane odmah prikaže i u mogućnosti ste da ga pustite bez potrebe da odete na Youtube, tj. adresu na tweetu. Ovakav prikaz Youtuba tj. preview, je omogućen u ne tako davnom redizajnu Twittera o kome sam pisao.

Međutim, šta se dešava ukoliko neko podeli sa vama link ka nekom drugom servisu koji bi takođe da vidite kao Youtube klip, bez odlaska na link ili sajt koji je povezan. Ništa … vidite samo link i to je to.

Tu na snagu stupa Parrotfish dodatak koji se brine da ne morate da odlazite posebno na čak 165 raznih servisa tj. sajtova, već sadržaj koji je vaš twitter prijatelj podelio možete da pogledate direktno iz Twittera.

Neki od servisa su prikazani na slici ispod

Takođe treba pomenuti da dodatak koristi Google kako bi proverio svaki url da li je štetan ili ne, tako da se ne morate plašiti skrivenih adresa iza skraćenih linkova.

Kako bi instalirali ovaj dodatak i uživali u njegovim mogućnostima, potrebno je da odete na zvaničnu adresu http://labs.embed.ly/ i kliknete na dugme Download.

Samo da napomenem da sam hteo da testiram dodatak na Chrome beta pod Linuxom i nije radio, tj. nije prikazivao ništa, što naravno ne znači da neće raditi pod Windows operativnim sistemom.

Uživajte !

Exit mobile version