Baguje.COM

8 sajtova za legalno i besplatno skidanje programa

Pošto pretpostavljam da primećujete da na ovom sajtu ne pišem (većinom) o programima koji se ne plaćaju, želim tako i da nastavim pa vam ovoga puta nudim spisak od 8 sajtova na kojima možete da preuzimate besplatne programe. Naravno, na nekima i one koji se plaćaju ili imaju probne verzije, ali su većinaom svi besplatni i sigurni !

Sourceforge.net

Zvaničan veb sajt programera otvorenog koda i veoma velika riznica moćnih programa kao što su OpenOffice, Firefox, Thunderbird, Filezilla, Gimp, VLC itd.

Freewarefiles.com

Freewarefile.com je sajt koji vam nudi pretragu na hiljade isključivo besplatnih programa.

Freewarehome.com

I još jedan sajt koji vam može postati početna strana prilikom pronalaska besplatnih programa

Bestfreewaredownload.com

Bestfreewaredownload.com sadrži ogromnu kolekciju besplatnih programčića. Takođe, uz ovo imate i ocene programa koje vam mogu pomoći ponekad u odluci koji program da odaberete.

Filehippo.com


Sajt o kome ne želim mnogo da pišem, dovoljno je da pročitate post koji sam pisao namenjen isključivo njemu. Uz sajt, postoji i program koji skenira vaš računar i pronalazi zastarele verzije i automatski ih osvežava. Moćno, zar ne ?

Download.com

Download.com je jedan od najvećih i najstarijih sajtova za preuzimanje fajlova. Prvi je na google kada pretražujete reč “Download” i to je već dosta o njemu.

Softpedia

Softpedia.com je jednako korisna kao i prethodni sajtovi, ali uz besplatne programe sadrži i veliki broj probnih (trial) programa. Pored Windows operativnog sistema, sajt sadrži programe i za Mac i Linux, kao i za mobilne operativne sisteme.

Snapfiles.com

Snapfile vam nudi besplatne i plaćene programe, sličan kao i prethodni, sadrži veliku riznicu programa.

Koji od ovih sajtova vi najčešće koristite ? Da li imate neki sajt da dodate na spisak, možda neki domaći ?

Exit mobile version