Baguje.COM

6 servisa za privremenu e-mail adresu

Predstavljam vam 6 servisa koji vam nude mogućnost dobijanja privremene besplatne e-mail adrese.

A šta će vam to ? Recimo da želite da se registrujete na neki sajt/forum ili bilo gde drugde gde ste sigurni da kasnije nećete imati potrebu ponovo dolaziti. Zašto da se registrujete sa svojom pravom e-mail adresom, i time otvorite mogućnosti da vas taj sajt/blog/forum spamuje s vremena na vreme neželjenim porukama. U tom slučaju, rešenje za vas je privremen e-mail.

Svi servisi funkcionišu tako da dobijate e-mail na neko određeno vreme, recimo od 10 minuta do dve nedelje, virtuelno sanduče gde možete da dobijete poštu koja će vam biti poslata radi aktivacije registracije na sajtu, i to je sve. Nakon isteka tog vremena vaše sanduče se briše i nestaje.

Dispostable

Servis vam nudi besplatno kreiranje privremene e-mail adrese na 2 dana. Nije potrebna nikakva registracija niti lozinke.

http://www.dispostable.com/

Trashmail.net

TrashMail servis je sličan kao i prethodni, stim da u određenom vremenskom intervalu prosleđuje poruke sa privremene adrese na vašu pravu e-mail adresu.

https://ssl.trashmail.net/

Mail4trash.com

Slično kao i prvi servis, takođe dobijate privremenu e-mail adresu.

http://www.mail4trash.com/

YopMail

Slično kao i dispotable, i ovaj servis vam omogućava virtuelno sanduče koje traje 8 dana, a sami birate kako će glasiti vaša “nova” e-mail adresa.

http://www.yopmail.com/en/

Humaility.com

Slično kao i prethodni sa privremenim sandučetom, stim što kod ovoga pošta i privremen nalog ostaje samo 24h na serveru.

http://humaility.com/

Mailinator

Ono što ovaj servis odvaja od ostalih je mogućnost provere e-maili preko RSS fida. Sve ostalo isto kao i na drugim servisima.

http://www.mailinator.com/

Postoje još desetine sličnih servisa, a ukoliko ste koristili neki i želite da ga preporučite mojim čitaocima, zamolio bih vas da ostavite vaše predloge u komentarima ispod.

Exit mobile version