Baguje.COM

4 chrome ekstenzije – našalite se sa svojim prijateljima

Iako je 1. april odavno prošao, to ne znači da ne možemo da se našalimo sa našim prijateljima. Mogućnosti za šalu su razne, a za nas koji većinu vremena provodimo za računarom, moramo da pronađemo neku šalu – na računaru 🙂

Predstavljam vam 4 Google Chrome ekstenzije uz pomoć kojih možete da se našalite sa prijatelima i vašim bližnjima.

Jednorog (Cornify)


Nekima slatka ekstenzija, ali mušku populaciju može da izritira. Klikom na ekstenziju nakon instalacije vam se pojavljuju jednorozi i ostale “slatke” stvari kao što su duge, oblaci u boji itd.

Permutacija (scramble)

Još jedna zanimljiva ekstenzija koja će, nakon što je aktivirate permutovati slova u rečima i reči u rečenicama na sajtu na kome ste trenutno.

Obrni – okreni

I još jedna zanimljiva ekstenzija tj. dodatak za Google Chrome, uz pomoć ove, sve sajtove ćete moći lako da okrenete naopačke jednim klikom. Kombinacijom tastara na tastaturi WinKey+; (dvotačka) obrćete sajt kako vam odgovara. Istom kombinacijom tastera se posle nekoliko okretanja vraćate na prvenstveno stanje.

Snežne pahulje

Prevorite bilo koji sajt u mećavu 🙂 Odmah nakon instalacije dodatka, bilo koji sajt da učitate, počeće da se pojavljuju snežne pahulje. Uklanjanje snežnih pahulja se vrši uklanjanjem ekstenzije (options – tools – extensions – snow – uninstall)

Exit mobile version