Baguje.COM

Migracija na WordPress uspešno okončana

Dragi moji, sa zadovoljstvom vas obaveštavam da je migracija sa Bloggera na WordPress uspešno okončana! Nakon više od mesec dana neaktivnosti na ovom blogu zbog te migracije sada konačno mogu da kažem da je sve konačno završeno. Koliko vidim, zadovoljstvo nije samo moje i to mi je drago.

Želim da napomenem da ukoliko primetite bilo kakvu grešku na sajtu, nedostatak, ili pak imate neku sugestiju, da budete potpuno slobodni da me kontaktirate preko stranice za kontakt i kažete o čemu je reč. Isto tako, kao što sam najavio u prethodnom postu, pokrećem autorski program, gde bilo ko od vas, a koje zainteresovan može da piše za Baguje sajt. Isto tako, ukoliko vas zanima više o tome, obratite mi se putem formulara za kontakt.

Novine, pored više autora su i to da sam prešao na svoj hosting na Godaddy-u, i da koristim CDN za dostavljanje sadržaja bloga. Sa tim u vezi, sajt bi sada trebao da se učitava veoma brzo, ili bar brže nego što je to bio do sada slučaj.

Takođe ćete primetiti i novu kategorizaciju, a uz to i mnogo više kategorija. Takođe, vezano za sadržaj je i to da od sada, uz pomoć WordPressa, koristim i tagove za označavanje postova, pa je od sada moguće pronaći željeni post/tekst i uz pomoć tagova. Još da napomenem da će uz više autora i sadržaj biti veći, pa tako možete očekivati češće nego do sada objavljivanje novih tekstova, uputstava, vesti itd.

Pored novih autora, nudim i sistem zarade, a više o tome možete pričitati u postu “Kako zaraditi pisajući tekstove na Baguje.COM

Ovim vas želim pozvati da nas pratite putem RSS fida na adresi http://feeds.feedburner.com/kakoda ili da se prijavite sistem praćenja vesti preko e-pošte, a to ćete učiniti tako što ćete uneti vašu adresu e-pošte u sidebar sa desne strane sajta i kliknuti dugme “Prijavi me”.

Toliko od mene za sada, uživajte !

Exit mobile version