Baguje.COM

Stigao i NBA 2K11

NBA2k11

Poslednjih dana objavljeno je mnogo novih verzija popularnih serija sportskih igrica.Tako se po marketima od jednom našla FIFA 2011, PES 2011, WRC 2010, F1 2010 a od pre nekoliko dana i NBA 2k11. NBA definitivno spada u jednu od najpopularnijih igrica a pogotovo je popularn u košarkaškim zemljama u koju se ubraja i Srbija. NBA2k serija igra koju sa uspehom već duži niz godina razvija Visual Concepts a objavljuje 2K Sports, ima veliku konkurenciju u EA Sportovom NBA izdanju, ali medju mnogobrojnim fanovima NBA2K se tretira kao realističnija igra u odnosu na izdanja EA Sports.

Šta je novo u NBA2k11 ?

U 2K Sportsu za ovu sezonu spremili su nešto genijalno, kompletna igra posvećena je legendi svetske košarke i verovatno najboljem košarkašu svih vremena Majklu Džordanu. Lik Majkl Džordana nalazi se na omotu DVDa a i pod naslov igre glas: THE GREATEST OF ALL-TIME.

Naravno nije samo omot i podnaslov posvećen legendardnom Air Jordanu, već su u 2K Sportsu osmislili novu opciju nazvanu “Jordan Challenge” koja vam pruža mogućnost da pratite životni put Majka Jordana i postanete legenda, naravno u igrici samo.

Takođe još jedna od novina je mogućnost izbora ekipa iz prošlost, poput Džordanove zlatne generacije u Bulsima, ili generacije Medžik Džonsona u LA Lejkersima kao i mnogo drugih sjajnih ekipa. Takođe u 2K Sportu tvrde da je igra realističnija nego ikada pre i to je jedna od stvari kojom se posebno ponose. Prosudite i sami …

Pogledajte trejler NBA2k11 igre:
Exit mobile version