Baguje.COM

Sony predstavio “Sony Internet TV” baziran na Google TV-u

imageSećate li se da sam najavio uskoro izlazak nekoliko novih proizvoda kompanija koje sarađuju sa Guglom na polju Internet televizije tj. Google TV-a? Sony je prvi u nizu počeo sa takvim proizvodima. Danas je objavljen Sony Internet TV, linija proizvoda namenjena onima koji bi želeli da uživaju u čarima koje pruža Google TV.

Ova linija proizvoda obuhvata 4 LCD televizora, i to : NSX-24GT1 24" za 599 dolara, NSX-32GT1 32" model za 799 dolara, NSX-40GT1 40" model za 999 dolara, i NSX-46GT1 46" model za 1399 dolara.

Ovi televizori su opremljeni sa Intelovim hardverom, tačnije, procesorom, zvukom i naprednom grafikom, kao i sa Android operativnim sistemom. Svi imaju ugrađen Wi-Fi, 4 HDMI porta, 4 USB porta, podršku za Android programe, i mogućnost gledanja televizije i pokretanja programa u isto vreme.

Uz ova četiri kompletna sistema, Sony je izdao i Internet TV Blu-ray Disc Player (NSZ-GT1) koji košta 399 američkih dolara, i pruža iste mogućnosti kao i kompletna rešenja (4 pomenuta) sa tim da ga možete spojiti na vaš postojeći TV (koji ima HDMI ulaz).

Uz sve proizvode dolazi i daljinskiiupravljač sa qwerty tastaturom koji pomalo podseća na neki novi džojstik.

Više slika o ovim proizvodima možete pogledati na adresi ovde.

Exit mobile version