Baguje.COM

Održan skup u Palo Altu, mnogo toga novog na Facebooku

Kao što smo najavili Facebook je održao skup u svom predstavništvu u Palo Altu u američkoj državi Kalifornija. Mnogo nagađanja je bilo šta Facebook želi da predstavi javnosti kada su pozvalit toliki broj novinara, a ispostavilo se da su informacije koje su procurele tokom današnjeg dana bile tačne i da je Facebook spremio mali redizajn i mnoštvo poboljšanja na platformi.

Mark Zukemberg
Novinari, blogeri i ostale gosti koji su bili pozvani na ovaj event bili su prijatno iznenađeni atmosferom koju je priredio Facebook. Prostorija u kojoj ih je Facebook ugostio najviše je podsećala na restoran te su svi mogli udovno da se smeste i sa punom pažnjom saslušaju šta Mark Zakerberg i ostatak direktorskog borda imaju da im prezentuju. Kako je prenosio jedan od blogera u blogovanju uživo sa sastanka, Facebook je zabranio upotrebu kamera i fotoaparata. Celokupan event prenošen je uživo na Livestream.

Facebook dakle nije prezentovao mobilni telefon kako su to mnogi očekivali već čitav jedan niz izmena na platformi. Evo nekih od najvažnijih novina:

U Facebooku kažu da će biti potrebno nekoliko nedelja dok svi korisnici ne budu videli sve inovacije na platformi.
Exit mobile version