Baguje.COM

MySpace menja logo !

Jedno vreme najposećenija društvena mreža MySpace, poslednjih godina polako gubi bitku sa Facebookom, pa su ljudi u kompaniji MySpace odlučili nešto da promene i to ono što se najređe menja LOGO.

MySpace Novi Logo


Novi logo, veruju u MySpaceu trebalo bi na jedan sasvim drugačiji način da opiše servis i predstavi MySpace u formi u kojoj je i osmišljen. Novi logo koji možete videti na slici iznad neće ostati prazan već će korisnici u praznom prostoru pored “my” prikazivati slike sa profila korisnika.
Mišljenja blogera i korisnika su podeljena oko efekta koji bi trebao da postigne ovaj potez kompanije MySpace, jedni smatraju da MySpace ovim potezom gubi naličije ka i to da će ovakav potez udaljiti potencijalne nove korisnike od sajta, dok drugi smatraju da je ovo sjajan potez koji će omogućiti veći stepen u izražavanju kreativnosti kao i da vraća MySpace u medijsku pažnju. Kakav će efekat imati zapravo videćemo posle izvesnog vremena, trenutno je MySpace u velikom padu popularnosti i nalazi se na 30. mestu na Alexi, dok se do pre par godina nalazio na 7. mestu ovog popularnog servisa za statisičku obradu poseta web sajtovima.

Promocija novog MySpace logoa:

Popularnost vrtoglavo gubi i Yahoo!

Yahoo je dug niz godina bio najpopularni web sajt na svetu, pored standardne pretrage pružali su i usuge poput elektrnske pošte, online multiplayer igrica, vesti, filmske arhive, finansijskih izveštaja i još mnoštvo zanimljivih servisa ali poslednjih godina Google im je postao konkurencija gotovo u svakom sektoru poslovanja što je uticalo na to da Yahoo! sa prvog mesta koje je držao do kraja 2008. godine, padne na čak 4. mesto.

Exit mobile version