Baguje.COM

Kako da pronađete sve ogromne poruke u Gmailu ?

Da li je moguće da ste napunili svih 7,5 GB+ na Gmailu ? Pa ne mogu da verujem 🙂 Ukoliko vam se ovo zaista desilo, možda bi ste želeli da pronađete poštu koja vam zauzima najviše mesta na Gmailu. Srećom, postoji jedan jako brz način za to koji želim da podelim sa vama.

Uz servis FindBigMail.com ćete u roku od 10-ak minuta imati mogućnost da pogledate svu poštu koja prelazi određenu veličinu u posebnim naslovima. Kao što se može videti na slici ispod, ovaj servis mi je napravio 3 nova naslova (labela, tag-a) i u njih ubacio svu poštu koja je manja od pola megabajta, manja od 2 megabajta, i veća od 2 megabajta.

Sve što treba da uradite jeste da učitate sajt http://findbigmail.com/ uneste adresu vaše Gmail e-pošte, kliknete na dugme “Click Here”, (prijavite se na Gmail ukoliko niste prijavljeni), odobrite ovaj servis da ima pristup vašem Gmail nalogu (100% sigurno).

Nakon nekoliko trenutaka ćete dobiti na vaš mail obaveštenje da je proces skeniranja i obeležavanja vaše pošte započeo. Nekoliko minuta zatim, dobićete drugi mail sa obaveštenjem da je proces završen, i u istoj poruci ćete dobiti statističke podatke sa grafikonima o upotrebi vaše e-pošte. Grafikoni i statistike za moj nalog izgledaju ovako:

Uz grafikone, kao što sam i rekao na početku ovog posta, dobićete i nove “naslove”, pa predlažem da odmah pogledate koje to poruke zauzimaju najviše prostora na vašem Gmailu, i počnete redom da ih brišete kako bi napravili slobodnog prostora.

Napomena: Naslovi su “My Big Mail”, “My Really Big Mail” i “My Ultra Big Mail”.

I još da dodam da je servis besplatan u potpunosti.

Exit mobile version