Baguje.COM

Izašao FIA World Rally Championship

FIA World Rally Championship

Za sve fanove trka stigla je nova igra FIA World Rally Championship poslednji nastavak World Rally Championship serije u produkciji Black Bean Games, dok je igru razvijo Milestone S.r.l.. Ranijih godina World Rally Championship razvijao je Sony Computer Entertainment ali od 2005. godine nisu izdali novu verziju. Sada u produkciju Black Bean Games sa FIA licencom stigla nam je igra koja beleži odlične ocene na game review sajtovima.

Trejler FIA World Rally Championship 2010 igre:

Igra prati svetski reli šampijonat sa svim vozačima, timovima i automobilima koji su zapravo deo ovog takmičenja. Milestone S.r.l. jeste kompanija specijalizovana za proizvodnju trkačkih igrica ali ovo im je ipak debitantska verzija World Rally Championshipa i ukoliko ove godine dobro prođe prodaja, možemo očekivati sledeće godine u novoj verziji ipak neka poboljšanja. Milestone S.r.l. ranije je poznat pre svega po seriji igica MotoGP.

Igra postoji u verzijama za sledeće platforme: Windows, Playstation 3 i Xbox 360. Preporučljiva konfiguracija za PC računare trebala bi da bude u sledećim okvirima:

Exit mobile version