Baguje.COM

Film The Social Network lider na Box Office listi za prošlu nedelju

Film Dejvida Finčera po scenariju Aerona Sorkina, The Social Network (Društvena Mreža) našao se na vrhu Box Office liste filmova sa zaradom od 23 miliona dolara u prošloj nedelji prikazivanja. Ovo je za The Social Network bila prva nedelja prikazivanja, a očekuje se da će film premašiti zaradu od 100 miliona dolara. Poređenja radi The Social Network prošle nedelje ostavio je iza leđa filmove Legend of the Guardians: The Owls of Ga’Hoole, Wall Street: Money Never Sleeps i The Town koji imaju zaradu oko 10 miliona dolara u prošloj nedelji prikazivanja.

Film The Social Network prati priču kako je Mark Zakerberg kao student osmislio koncept društvene mreže, pokrenuo Facebook i tok razvoja Facebooka. Naravno pošto se ne radi o dokumentarnom filmu, režiser i scenarista potrudili su se da u priču unesu malo uzbuđenja, tako film otkriva mnoge pojedinosti iz života Mark Zakerberg pre nego što je postao najmlađi milijarder u istoriji i njegov život kao milijardera.

Zanimljivo je da niko iz Facebooka nije učestvovao u snimanju filmu što upravo objašnjava podatakak zašto je Mark Zukerberg bio veoma razočaran nakon gledanja premijere filma. Pod naslov filma govori mnogo više od bilo kog drugog opisa “Ne možete imati 500 miliona prijatelja a ni jednog neprijatelja”

Film The Social Network u bioskope u Srbiji stiže početkom novembra 2010. godine.
Exit mobile version