Baguje.COM

Facebook lansira novu kontrolnu tablu za aplikacije

FacebookJoš jedna od novina na Facebook platformi koja je danas prezentovana u Palo Altu u predstavništvu kompanije Facebook na velikom Facebook skupu je nova kontrolna tabla za kontrolu aplikacija. U Facebooku su očigledno smatrali da trenutna podešavanja vezana za aplikacije nisu u dovoljnoj meri precizna i da je neophodno korisnicima dati mogućnost da mogu precizno podesiti koja aplikacija u kojoj meri će imati pristup ličnim informacijama.

Kako je Mark Zakerberg rekao, Facebook Connect servis danas koristi preko milijon sajtova za povezivanja korisnika na sajt posredstvom podataka iz Facebook baze. Nova kontrolna tabla omogućiće preciznije podešavanja pristupa vašim informacijama, ograničavanje aplikacija na pristup samo pojedinim sekcijama ili totalno blokiranje.


Nova kontrolna tabla omogućiće vam da npr. određenu aplikaciju ograničite da ne može da šalje automatski postove na vaš zid ali da pritom može automatski da objavljuje slike u vašim albumima.
Nova kontrolna tabla za podešavanje pristupa aplikacijama trebala bi da bude dostupna svim korisnicima u narednih nekoliko dana.

Pogledajte novu kontrolnu tablu u video snimku:


Izvor

Exit mobile version