Baguje.COM

Kako da ubrzate igrice ?

Pretpostavljam da većina vas voli da igra igrice na računaru. Neki vole one male zarazne, a neki pak vole ove prave računarske igre koje svakih danom traže sve jače i jače računare. Ukoliko imate nešto slabiji računar, a igrali bi neku noviju igricu, budite ubeđeni da će igra sigurno seckati, lagovati, ili ukratko rečeno, neće raditi kako bi vi želeli. Dok ne kupite jači računar ili unapredite postojeći, predstavljam vam program koji će uz nekoliko trikova pokušati da vaš računar učiti podobnijim za igrice tako što će ga optimizovati. Pod optimizacijom se podrazumeva gašenje nekih procesa koje Windows koristi, brisanje nepotrebnih fajlova, menjanje osnovnih podešavanja itd.

Sada, kako bi sve to probali, i videli da je to zaista moguće, treba da preuzmete program pod imenom GameBooster.

Program je toliko jednostavan da zaista nema potrebe da ga detaljnije objašnjavam. Sve što treba da uradite nakon instalacije i pokretanja programa je da strelicu pomerite u desno (u stilu otključavanja Iphone uređaja), i GameBooster je aktivan.

Naravno, za naprednije korisnike postoje i naprednija podešavanja, ali za većinu vas, ovo će biti dovoljno.

Prilikom pokretanja programa, GameBooster vam predlaže šta još možete da učinite kako bi vaš računar bio optimizovan za igranje igrica.

Dakle, u mom slučaju, 20 servisa koje Windows koristi mogu da budu stopirani, jer “jedu” sistemske resurse koji su najbitniji za “glatko” igranje. Isto tako, 2 drajvera mi nisu najnovija, pa mi program predlaže da i to rešim. Klikom na dugme “Details” možete saznati više o svakom od ovih obaveštenja.

Ono što program još nudi su i osvežavanje drajvera, defragmentaciju igara, sistemska podešavanja, alatke za igrice i još mnogo toga drugog.

Program je u potpunosti besplatan i možete da ga preuzmete direktno sa adrese http://download.iobit.com/gb2beta-setup.exe a zvanična adresa programa gde možete saznati i više informacija o samom načinu rada je http://www.iobit.com/gamebooster2beta.html

Exit mobile version