Baguje.COM

Kako da postavite kontakt formu na vaš blog ?

Evo još jedno uputstvo za sve blogere. Ukoliko želite da na vašem Blogger blogu postavite kontakt formu, možete da koristite neki od servisa koje ću opisati.

1) Kontactr

Jednostavno učitajte sajt, registrujte se, odaberite izgled kontakt forme i dobićete kod koji treba kasnije da ubacite u blogger.

2) Emailmeform

Isto kao i u prethodnom slučaju, posetite sajt, registrujte se, odaberite izgled i ostala sitnija podešavanja, kopirajte kod i ubacite ga na blogger.

3) FoxyForm

Na ovom sajtu ne morate da se registrujete, samo popunite podatke, podesite dizajn, unestite adresu e-pošte i kopirajte kod.

4)Wufoo

Još jedan dobar servis, jedino što ga odvaja od ostalih je što ima limit od 100 kontakta mesečno, tako da ukoliko očekujete da ćete preko ove forme biti kontaktirani više od 100 puta mesečno, koristite neki drugi ponuđeni servis.

A instalacija ? Pa kao i uvek, krajnje jednostavna 🙂

Otvorite počenu stranicu Bloggera, otiđite na Posting > Edit Pages > New Page. Zatim stranicu nazovite recimo “Kontakt” u ubacite kod koji dobijete na pomenutim servisima. Ovaj blog je ranije koristio kontakt formu sa prvog servisa koji sam opisao u ovom postu.

Exit mobile version