Baguje.COM

Kako da besplatno gledate TV na računaru?

Ovo je jedno od top 10 pitanja koja mi postavljaju na Internetu. Kako da besplatno gledate TV na računaru ? Ukoliko ne želite kupovati TV karticu, pa preko postojeće antene da gledate standardne programe na računaru, i naravno ne želite da kupujete recimo satelitsku opremu i tamo plaćajući ili ne imate veći izbor kanala, onda vam preostaje samo da TV programe gledate na Internetu, potpuno besplatno. Izbor nije isti kao i na klasičnom TV-u, tj. na kablovskoj, ali sam siguran da ćete pronaći nešto što vas zanima.

Predstavljam vam 5 besplatnih programa uz pomoć kojih možete da gledate TV programe preko Interneta, a uz neke od njih, imate mogućnost i slušanja Internet radio stanica.

1. Boxee

Ubedljivo na prvom mestu što se tiče ovakvih programa. Možete da birate da li želite da gledate TV šou kanale i programe, filmove, slušate muziku, gledate Youtube klipove. Koristite nekoliko drugih servisa uz pomoć Boxee-a kao što su recimo Pandora ili Last.fm itd.

Program možete preuzeti sa zvanične veb adrese (40mb), na kojoj ste u obavezi da besplatno i veoma brzo napravite i vaše korisničko ime. Takođe, program nudi i deljenje onoga što trenutno gledate sa vašim prijateljima na raznim društvenim mrežama. Društvene mreže možete podesiti direktno na svom profilu na sajtu programa.

2. Zinc.TV

Još jedan sličan program koji vam omogućava gledanje TV programa preko Interneta. Program ima preko 150.000 različitih filmova za gledanje preko Interneta. Isto tako, možete da gledate vesti sa popularnih sajtova kao što su ABC Word News, Fox News, CNN i mnogi drugi. Pred svega ovoga, u mogućnosti ste da gledate i besplatne sadržaje sa mnogo drugih popularnih TV kanala širom sveta.

Program možete preuzeti na adresi http://www.zinc.tv/

3) LiveStation

Program je prvenstveno namenjen za gledanje TV-a preko Interneta, ali može da vam služi i kao program za gledanje filmova. Takođe, najviše je namenjen za gledanje vesti, tako da ako se onaj koji voli vesti, program je kao stvoren za vas.

Podržava: BBC World, Frontline, NASA TV, UN TV, Samaa TV, Al Jazeera, i mnoge druge.

4) Solway’s Internet TV and Radio Player

I još jedan sličan, mali i brz program preko koga možete gledati i slušati Internet TV i radio kanale.

5) AnyTV

Poslednji u nizu, ali ne znači i najslabiji/najlošiji je i AnyTV. Takođe besplatan program, sličan kao prethodni, dozvoljava vam mogućnost gledanja TV kanala i slušanja Internet radio stanica.

Uživajte.

Exit mobile version