Baguje.COM

5 komercijalnih programa od kompanije Ashampoo besplatno

Kompanija Ashampoo odlučila je da bude Deda Mraz znatno pre početka novogodišnjih praznika, naime kompanija poklanja 5 svojihkomercijalnih verzija pograma svakom korisniku sa download kodom. Ashampoo je poznat kao kompanija koja razvija programe različite namene, te su do sad razvijali aplikacije za zaštitu, kreiranje filmova, rezanje CD/DVD/Blue Ray diskova, projektovanje, optmizaciju itd.

U ovoj specijalnoj ponudi koju nebi ste smeli da propustite jer je svakako promotivna Ashampoo nudi sledeće programe za preuzimanje:

Sve što treba da uradite je da odete na adres http://www.ashampoo.com/en/usd/lpa/gift i unesete kod ASH-444LW1 i kliknete Get downloads now.

Ashampoo

Nakon što skinete i instalirate programe ili neke od njih, imaćete ponuđenu mogućnost da zatražite kod za besplatnu registraciju programa. Ta opcija odvešće vas na Ashampoov sajt gde treba da unesete vaš EMail i pošaljete zahtev za besplatan registracioni kod, nakon toga stićiće vam link na kome se nalazi formular sa opštim informacijama, nakon što ga popunite i pošaljete dobićete registracioni kod.

Exit mobile version