Baguje.COM

Uskoro nam stiže prioritetna pošta!

Gmail će uskoro da omogući svim svojim korisnicima upotrebu takozvane prioritetne pošte. Ono što je bitno znati je to da će vaš inbox izgledati potpuno drugačije. Prvo će vam biti prikazane poruke za koje gmail misli da su bitnije od drugih, zatim označene poruke (stared) a zatim sve ostale.

Kako gmail zna šta je meni bitno a šta ne ?

Lepo su to objasnili u video klipu koji se nalazi odmah ispod ovog posta, a ja ću pokušati objasniti ovako: Bitna pošta je pošta one osobe sa kojom ste se već dopisivali, kojoj ste odgovarali itd. Isto tako, bitna pošta je ona koju čitate. Dakle, ukoliko dobijate poštu od recimo svoje voljene osobe, normalno je da ćete te poruke otvoriti, pročitati i odgovoriti. Gmail tada pamti da ste vi tu poštu otvorili, pročitali i odgovorili i automatski tog pošiljaoca stavlja u spisak bitnih. Svaka sledeća pošta iste osobe se smatra prioritetnom !

Isto tako, možete sami odlučiti koja vam je pošta bitnija a koja je manje bitna klikom na određene dugmiće koji će se pojaviti kada vam se mogućnost prioritetne pošte u gmail inboxu omogući.

Ukratko, u video klipu je sve lepo objašnjeno, pogledajte:

Exit mobile version