Baguje.COM

Popravka 50+ najčešćih Windows grešaka

Većina nas koristi Windows operativni sistem, i svi znamo da on nije savršen. Veoma često se dešavaju greške koje znaju da destabilizuju naš sistem. Rezultati grešaka mogu da budu razni, od BSOD (blue screen of death), restartovanje računara, nemogućnost paljenja osnovnih programa, i još mnogo toga drugog. Neke od ovih grešaka mogu da se isprave jednostavnim trikovima kao što su menjanje registry baze, vraćanjem system restore tačaka itd.

Jedan program nudi preko 50 rešenja za ispravke najčešćih grešaka u Windows operativnom sistemu. Dakle, nakon što primetite da vaš OS ne funkcioniše više kako bi trebao, pokrenite program FixWin i ispravite moguće greške.

FixWin je besplatan program koji vam omogućava popravku grešaka u Windows operativnom sistemu. Rešenja i ispravke su podeljene u 5 kategorija, i to Windows Explorer, Internet i konekcije, Windows Media Player (ko ga još koristi?), sistemske alatke i dodatne ispravke. Klikom na bilo koju od kategorija vam se nudi mnoštvo ispravaka u programu sa desne strane. Ispravku možete da pokrenete klikom na dugme “Fix”.

UPOZORENJE: Iako je program namenjen za ispravke, preporučujem da napravite System Restore tačku pre nego što bilo šta uradite sa ovim programom. “Bolje sprečiti nego lečiti”. Ne želim da kažem da ne verujem programu, ali za svaki slučaj, napravite sistemsku tačku za vraćanje na prethodno stanje. Kreiranje tačke možete da uradite i direktno iz ovog programa, klikom na poslednje dugme u delu “Welcome”.

Podržani operativni sistemi (Windows 7, Vista)

Preuzimanje programa sa adrese http://www.thewindowsclub.com/downloads/FixWin.zip (~180kb)

Exit mobile version